hye readers yang aku kasihi .soryy dlm blog syira bnayk guna kan kau&aku .so soryy okayy .sudah masuk boleh follow.tenkiu sebb sngup baca entry ynag tah pape .iloveyou .muahx sikit.auww .tingal kn link anda dekt shoumix nty syira follow okayy :)daa

Followers

nk mcm niyh boleh ?

assalammualaikum n say hello to readers .! eyheyh .jngn lupa jwab salam tuu .hik hokk .post niyh agak gedik sikit .kalu tak suka boleh kluar tekn (x) dekt pc or leptop you all okayy .sebelum tuhh sedia kn baldi takut termuntah pulakk.sbb post niyh agak gedik sikit .hnye luahan semata-mata .so pliss sedia kan payung sebelum hujan .!cehh tader kene mngene .HAHA

awakk klo kite mintak niyh awak bgi tark .?
auww .sweet kan wakk .kite nk mcm niyh boleh .?teringin !okayy gedik .hem .mcm kucikucihotaher lha .err .nk duduk tepi pantai .lepas tuhh kite luah kan perasaan kite dekt awakk .auww.rmntik lagii .hemm .kalau boleh nk jerk jerit nama awak kuatkuat bia semua orang dengar .baru orang tahu yang kita betulbetul sayang kan awakk .cintakn awakk .okayy gedik ! .hemm.
auww .niyh lagi sweet kan bie .nk sngt mcm niyh .sweet gilaa.haihh aku pun tatau kenpa malam mlam niyh gedik terlmpau-lampau .haihh .tah ape niat tah nk anta mcm niyh .k peduli kan!b nk mcm niyh b boleh tark .?swett sngt .eii geram terlmpau-lampau .lagilagi honeymoon .okayy .jngn lebih .nty orang pngil kau gedik syira.HAAH .yelha kan .sekrg niyh kn bnyak stalker+heakers ,kankan .err .
ha !kita tahu kita berat .awak tak mmpu nk buat mcm niyh.mcm awak kata kite berat .kankan.peduli kan !yang penting nk jugak mcm niyh .kau tak buat .aku sekeh kau pkai senduk nasi .hehek .ugut .!err .dhadha .jngn gedik lagi syira.auww.yaallah geram yerh .tatau knpe.haihh .gedik lha !

okayy .!dha smpai pnhujung .rasa nk muntah tark dngn entry niyh .?HAAH.aku sndrie poen rasa mnyamaph.HAAH .okayy .bobai readers :)

2 comments:

  1. nak kawin * tetiba hehe
    jmput ke blog :)

    ReplyDelete
  2. eceh nk kwin pulak dah.HAHAH /DONE FOLLOW :)

    ReplyDelete